FARKAS HAIR SALON & ACADEMY
FARKAS HAIR SALON & ACADEMY Szalonunk nyitva tartása - A gyönyörű hajért dolgozunk!

Nyitva tartás

 • Hétfő 10.00 - 20.00
 • Kedd 9.00 - 18.00
 • Szerda 10.00 - 20.00
 • Csütörtök 9.00 - 18.00
 • Péntek 10.00 - 20.00
 • Szombat Előre egyeztetetett időpontban
 • Vasárnap Zárva


Online időpont foglalás

* Kérlek ne hagyd üresen! *
1065 Budapest, Hajós u. 25.
+36 70 930 9636
farkashairsalon@gmail.com

BEMUTATKOZUNK

MI VAGYUNK A ...

FARKAS HAIR SALON & ACADEMY FODRÁSZCSAPATA!

Köszöntünk Kedves Látogató!

Célunk, hogy vendégeinkkel való törődés mellett folyamatos fejlődést biztosítsunk, és mindig naprakészek legyünk a legújabb trendekkel és technikákkal!

Egy vadonat új Redken szalont, amihez méltó a Farkas Hair név és arculat, a több mint 20 éves szakmai, és a több mint 10 éves oktatói tapasztalat.

Nehéz szavakba önteni, milyen, amikor a híres 5th avenue hangulata találkozik a loft stílusban elkevert múltbéli személyes tárgyakkal.

Ugyanakkor folyton jelen van a régi, “Igazi” fodrász szalonok hangulata is, melynek része volt a hangos csevegés, a sok nevetés és néha-néha egy elmélyült beszélgetés…

A képekre kattintva nagyíthatók!

FARKAS ANDREA - SZALONTULAJDONOS

REDKEN ARTIST, FODRÁSZMESTER.

Hiszem, hogy a tökéletes szépség különbözik! Minden nőnek megvan a maga stílusa és egyénisége, és ennek eléréséhez nem kell a mindennapokban megküzdeni.

Ezért a munkám során arra törekszem, hogy ne tömegterméket készítsek, hanem mindig is személyre szabott legyen a megjelenés, figyelembe véve az egyén sajátosságait és igényeit.
Egy hajtípushoz és egyéniséghez vágott és festett frizura komfortot biztosít és otthon is könnyebben elkészíthető.

Oktatásaim során a szakmaiság mellett igyekszem egy olyan gondolkodás módot átadni, ami megkönnyítheti a fodrász szakmába való beilleszkedést, illetve egy működő rendszert biztosít a szakmához.

A TE szépséged a mi sikerünk.

CSÁSZÁR DÁNIEL - REDKEN FODRÁSZ

FÉRFI VONAL.

Férfiasság, Nőiesség!

Először is iszonyatos megtiszteltetés, hogy ilyen fiatalon egy olyan fantasztikus dolog részese lehetek, mint a Farkas Hair Salon átalakulása és berobbanása.

Ám nem csupán fodrászként, hanem csapattagként, férfiként, sőt olykor kétkezi munkásként is megmutatkozom. Kevés jobb van annál, ha abban a környezetben, amiben nap mint nap mozogsz a puszta kezed munkája is benne van. Legalább 3x annyira becsülöd meg, és ez tényleg igaz!

A szalonmunkában főleg a FÉRFI vonalat képviselem, de a NŐI részeket is kedvelem, – egy-két statisztika – a vendégeim aránya egész egységes kb. 55-45%-ban oszlik kissé a férfiak javára. A személyre szabott munkákban hiszek, szerintem a sablonok nem működnek.

Annak ellenére, hogy a szalonunk képes élményeket átadni, szeretném, ha a vendégek nem szimplán az érzéseik alapján döntenék el, milyen szolgáltatásra költenek, hanem tudatosan, tényleges összehasonlításban kell látniuk, hogy egy termék, vagy az adott technika miért, miben jobb, mint a másik!

Ebben pedig Mi tudunk segíteni!

 • Farkas Andrea
  Tulajdonos, Fodrászmester, Redken artist
 • Szalonvezető, fodrász , hair stylist