FARKAS HAIR SALON & ACADEMY
FARKAS HAIR SALON & ACADEMY Szalonunk nyitva tartása - A gyönyörű hajért dolgozunk!

Nyitva tartás

  • Hétfő 10.00 - 20.00
  • Kedd 9.00 - 18.00
  • Szerda 10.00 - 20.00
  • Csütörtök 9.00 - 18.00
  • Péntek 10.00 - 20.00
  • Szombat Előre egyeztetetett időpontban
  • Vasárnap Zárva


Online időpont foglalás

* Kérlek ne hagyd üresen! *
1065 Budapest, Hajós u. 25.
+36 70 930 9636
farkashairsalon@gmail.com

CHEMISTRY

Home / REDKEN / CHEMISTRY

A SZEMÉLYRE SZABOTT, PROFESSZIONÁLIS HAJÁPOLÁS ÚJ LÉPCSŐFOKA

__________________________________________________

A Redken Chemistry olyan prémium szolgáltatás, amely a Redken csúcstechnológiáját, valamint a fodrász professzionális ismereteit használja fel a vendégek problémáinak személyre szabott megoldásában annak érdekében, hogy a vendég haja mindig egészséges, élettel teli és regenerált legyen. A Redken Chemistry a koncentrált hatóanyag összetételével elhozta az intenzív hajápolás „injekcióját”, amely visszaállítja a haj természetes pH értékét is. A szolgáltatást mélyápolással zárhatjuk a diagnózis, illetve a vendég kívánsága szerint.

A Redken Chemistry 2-3 lépésből álló egyszerű technikája erős „injektálással” kezdődik a hajszerkezet élénkítése céljából, majd folytatódik a pH ix pH ase-zel, amely az Interlock Protein Network segítségével bezárja a tápanyagokat a hajba és lezárja a kutikulát.

SHOT („INJEKCIÓ“)

Specifikus összetevők koncentrált adagja.

A shot-ok olyan speciálisan összeállított anyagok, amelyek kiegészítik, kitöltik a haj szerkezetét. Elsősorban a haj legáltalánosabb szükségleteire fókuszálnak: erő, védelem, puhaság és sima tapintás. A shot-ok kombinálásával személyre szabott, különböző problémákkal küzdő haj ápolását biztosíthatjuk.

PHIX PHASE

Bezárja a hajba a speciális összetevőket és lezárja a kutikulát.

A pHix pHase mind a két változata, azaz a 3,5 és az 5,5 pH értékű is az Interlock Protein Network technológián alapszik. Ennek segítségével bent tudják tartani a hajban a Shot speciális összetevőit, hogy vissza tudják állítani a haj egészséges pH értékét, valamint hogy le tudják zárni a kutikulát. Válasszuk ki a haj érzékenysége szerinti pHix pHase-t. Minél nagyobb a haj kémiai károsodása, annál alacsonyabb pH értékre van szükség a semleges pH érték helyreállításához.

MÉLYÁPOLÓ PAKOLÁS

Intenzív hajápoló a kutikula ápolására.

Minden Shot-hoz van egy hozzá illő mélyápoló pakolás, amely további helyreállítást biztosít a hajnak. Ez a lépés szabadon választható. Alkalmazása a további ápolás szükségességének függvénye. A mélyápoló termékek mindegyike használható és értékesíthető külön is. A mélyápoló termékek kombinálhatók egymással. Keverésükkel személyre és igényre szabott ápolást tudunk biztosítani.